kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

Mitkä ovat rinnakkaisten dieselgeneraattorisarjojen edut?

Aika: 2018-09-15 Osumat: 4

Mitkä ovat rinnakkaisten dieselgeneraattorisarjojen edut? Ensinnäkin meidän on ymmärrettävä, mikä on dieselgeneraattorisarjojen ja -kaappien yhdistelmä. Rinnakkaiskaappi on myös generaattorin automaattinen ohjauskaappi.

 Kun kaksi tai useampia generaattorisarjoja yhdistetään syöttämään tehoa kuormalle tai kun yksi tai useampi generaattorisarja yhdistetään syöttämään sähköä verkkoon, dieselgeneraattorisarjat on rinnastettava, jotta järjestelmä voi täyttää liitoksen vaatimukset. virransyöttöä ja sähköntuotantoa. Kone toimii normaalisti.

Rinnakkaisten dieselgeneraattorien edut:

 1. Paranna virransyöttöjärjestelmän luotettavuutta ja jatkuvuutta. Koska useat yksiköt on kytketty rinnan sähköverkon muodostamiseksi, virtalähteen jännite ja taajuus ovat vakaat ja kestävät suuria kuormitusmuutoksia.
 2. Huolto ja ylläpito ovat kätevämpiä. Useita yksiköitä voidaan käyttää rinnakkain, ne voidaan lähettää keskitetysti ja hajauttaa aktiiviset ja reaktiiviset kuormat, mikä voi tehdä huollosta ja korjaamisesta kätevää ja oikea-aikaista.
 3. Taloudellisempi. Verkkokuorman koon mukaan voidaan investoida sopiva määrä pienitehoisia yksiköitä vähentämään suurtehoisten yksiköiden pienkuormituksen aiheuttamaa polttoaineen ja öljyn hukkaa.
 4. Tuleva laajennus on joustavampaa. Tarvitsee vain asentaa nykyisen vaaditun tehon sähköntuotanto- ja rinnakkaislaitteet. Kun yrityksen tulee jatkossa laajentaa verkkokapasiteettia, se lisää dieselgeneraattoreita ja generaattorisarjojen laajentaminen on helposti toteutettavissa par.

Kuinka kauan dieselgeneraattorisarjan kolme suodatinelementtiä pitää vaihtaa?

Dieselgeneraattorisarjojen kolme suodatinelementtiä on jaettu dieselsuodattimeen, öljynsuodattimeen ja ilmansuodattimeen. Kuinka kauan dieselgeneraattorisarjan kolme suodatinelementtiä pitää vaihtaa?

1. Dieselsuodatin on vaihdettava kerran dieselgeneraattorisarjan 400 käyttötunnin jälkeen. Vaihtojakso riippuu myös dieselin laadusta. Jos dieselin laatu on huono, vaihtojaksoa on lyhennettävä.
 2. Öljynsuodatin on vaihdettava kerran, kun dieselgeneraattori toimii noin 200 tuntia.
 3. Ilmansuodatin vaihdetaan ilmaisimen näytön mukaisesti. Jos ilmanlaatu dieselgeneraattorisarjan käyttöalueella on huono, tulee myös ilmansuodattimen vaihtojaksoa lyhentää.

 Yllä oleva on dieselgeneraattorisarjan kolmen suodatinelementin vaihdon yleinen tilanne, mutta vaihtoaika vaihtelee alue.llel käyttöajan mukaan, mikä tekee alkuinvestoinnista enemmän Merkittävää taloudellisuutta.