kaikki kategoriat

Tietoa meistä

Sinä olet täällä : Etusivu> Tietoa meistä

Yrityksen profiili

Hunan Anteyou sähkömekaaniset laitteet Co., Ltd.  perustettiin vuonna 1991. Se on tunnettu dieselgeneraattorisarjojen valmistaja Kiinassa. Se on keskittynyt dieselgeneraattorisarjojen tutkimukseen ja kehitykseen, tuotantoon ja myyntiin yli 30 vuoden ajan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Changshan kaupungissa, Hunanin maakunnassa, ja sen tuotantolaitos sijaitsee kone- ja sähkötekniikan maakunnassa --- Jiangsussa. Sillä on yli 50 työntekijää tuotannon, teknologian, laaduntarkastuksen, myynnin ja kansainvälisen kaupan osastoilla, ja sen vuotuinen tuotantokapasiteetti on 1,000 XNUMX yksikköä. Se on kansallinen korkean teknologian yritys, joka voidaan räätälöidä asiakkaiden omien vaatimusten mukaan.

Meillä on oma tuotemerkki---Antyo Generator, joka valmistaa ja myy pääasiassa tavallisia, automaattisia, hiljaisia, hiljaisia, useaan yksikköön kytkettyjä, verkkoon kytkettyjä, siirrettävän voimalaitoksen dieselgeneraattorisarjoja. Dieselmoottorin teho valitsee kotimaiset ja tuontimoottorit asiakkaiden tarpeiden mukaan ja on varustettu laadukkailla generaattoreilla ammattimaisten tehoratkaisujen tarjoamiseksi. Valittavana on monia dieselgeneraattoreita, kuten Cummins, Perkins, Volvo, Weichai, Yuchai, Shangchai jne. Sillä on ISO9001-2000, CE ja muiden kansainvälisten viranomaisten sertifikaatit ja laatujärjestelmän sertifikaatit.

Generaattorit ovat laajalti käytössä kaivoksissa, pankeissa, sairaaloissa, laivanrakennuksessa, televiestinnässä, öljyntuotannossa, korkeissa rakennuksissa, kenttärakentamisessa ja muilla aloilla, tai niitä käytetään varavirtalähteinä. Antyon dieselgeneraattorit ovat saavuttaneet hyvän maineen asiakkaiden keskuudessa korkealaatuisilla tuotteilla ja palveluilla, ja tuotteitamme on viety Eurooppaan, Etelä-Amerikkaan, Kaakkois-Aasiaan, Lähi-itään, Afrikkaan ja Venäjälle.

MEIDÄN FACTORY

bt
bt
bt