kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutta > teollisuus Uutiset

Kuinka valita polttoaine dieselgeneraattorisarjalle?

Aika: 2018-06-20 Osumat: 2

Dieselgeneraattorisarjojen polttoaineen valinta on myös erittäin tärkeä. Vain oikean ja laadukkaan polttoaineen valitseminen voi pidentää dieselgeneraattorisarjojen käyttöikää. Joten kuinka valita polttoaine dieselgeneraattorisarjalle?

 1. Valitsemamme polttoaineen tulee käyttää dieselgeneraattorisarjan käyttöohjeessa suositeltua polttoainetta. Tämä on sopivin polttoaine nykyisiin dieselgeneraattoreihin. Oikean polttoaineen käyttö voi vähentää dieselgeneraattorisarjojen huoltoa ja pidentää dieselgeneraattorisarjojen käyttöikää.
 2. Valitse oikea diesel dieselgeneraattorisarjan käyttöalueen ympäristön lämpötilan mukaan. 5-42℃ lämpötilassa voidaan käyttää 0#, -10# kevyttä dieseliä, 10# kevyttä dieseliä eteläisillä alueilla ja -20#, -35# kevyttä dieseliä pohjoisilla talvialppialueilla.
 3. Polttoainesäiliössä olevaa polttoainetta ei saa täyttää liikaa, puhumattakaan polttoainesäiliön ylivuotamisesta, ja polttoainesäiliön korkin tulee olla tiiviisti suljettu. Jos polttoainesäiliö sijoitetaan ulos, siihen on lisättävä sadesuoja.
 4. Kun lisäät polttoainetta, kiinnitä huomiota ympäröivään ympäristöön ja tee hyvää tulipalon ja räjähdyksen ehkäisytyötä, ja tupakointi on ehdottomasti kielletty.
 Yllä on kuinka valita polttoaine dieselgeneraattorisarjaan? Toivon, että kaikki voivat käyttää dieselgeneraattoreita oikein ja turvallisesti vähentääkseen dieselgeneraattoreiden vikaantuvuutta.