kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

Mitkä ovat rinnakkaisten dieselgeneraattorisarjojen edut?

Aika: 2018-12-20 Osumat: 1

Mitkä ovat rinnakkaisten dieselgeneraattorisarjojen edut? Ensinnäkin meidän on ymmärrettävä, mikä on dieselgeneraattorisarjojen ja -kaappien yhdistelmä. Rinnakkaiskaappi on myös generaattorin automaattinen ohjauskaappi.

Kun kaksi tai useampia generaattorisarjoja yhdistetään syöttämään tehoa kuormalle tai kun yksi tai useampi generaattorisarja yhdistetään syöttämään sähköä verkkoon, dieselgeneraattorisarjat on rinnastettava, jotta järjestelmä voi täyttää liitoksen vaatimukset. virransyöttöä ja sähköntuotantoa. Kone toimii normaalisti.

Rinnakkaisten dieselgeneraattorien edut:

 1. Paranna virransyöttöjärjestelmän luotettavuutta ja jatkuvuutta. Koska useat yksiköt on kytketty rinnan sähköverkon muodostamiseksi, virtalähteen jännite ja taajuus ovat vakaat ja kestävät suuria kuormitusmuutoksia.
 2. Huolto ja ylläpito ovat kätevämpiä. Useita yksiköitä voidaan käyttää rinnakkain, ne voidaan lähettää keskitetysti ja hajauttaa aktiiviset ja reaktiiviset kuormat, mikä voi tehdä huollosta ja korjaamisesta kätevää ja oikea-aikaista.
 3. Taloudellisempi. Verkkokuorman koon mukaan voidaan investoida sopiva määrä pienitehoisia yksiköitä vähentämään suurtehoisten yksiköiden pienkuormituksen aiheuttamaa polttoaineen ja öljyn hukkaa.
 4. Tuleva laajennus on joustavampaa. Tarvitsee vain asentaa nykyisen vaaditun tehon sähköntuotanto- ja rinnakkaislaitteet. Kun yrityksen tulee jatkossa laajentaa kantaverkkokapasiteettia, se lisää dieselgeneraattoreita ja generaattorisarjojen laajentaminen on helposti toteutettavissa rinnakkain, mikä tekee alkuinvestoinneista enemmän Merkittävää taloudellisuutta.