kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutta > teollisuus Uutiset

Etelä-Afrikan aurinkovoimahanke tarvitsee kiireesti ulkomaisia ​​investointeja

Aika: 2015-07-15 Osumat: 3

Etelä-Afrikan hallituksen tiedottaja Tenba Maceko sanoi 18. päivänä, että Etelä-Afrikka on virallisesti käynnistänyt suunnitelman suuritehoisesta aurinkovoimalasta, jonka tuotantokapasiteetti on 100 megawattia. Etelä-Afrikan hallitus toivoo saavansa vahvoja investointeja ulkomaisilta konsortioilta ja instituutioilta.

Etelä-Afrikan uutistoimisto lainasi Macekon sanoneen, että aurinkovoimaprojekti sijaitsee Upingtonissa, Etelä-Afrikan luoteisprovinssin pääkaupungissa. Se on tärkeä hanke puhtaan energian kehittämiselle Etelä-Afrikassa. Rahoituksen puutteen vuoksi aurinkovoimahankkeen rakentaminen kohtasi esteitä. Hankkeen arvioidaan maksavan 150 miljardia randia (noin 20.6 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Maceko sanoi, että aurinkovoimahankkeen maantieteellinen sijainti ja luonto sopivat erittäin hyvin aurinkovoimaloiden rakentamiseen. Etelä-Afrikan hallitus on päättänyt, että vihreä ja ympäristöystävällinen talous on Etelä-Afrikan talouden seuraavan vaiheen tärkein liikkeellepaneva voima. Tämä ei ainoastaan ​​luo suurta määrää työpaikkoja, vaan myös vähentää Etelä-Afrikan hiilidioksidipäästöjä.

Etelä-Afrikka on Afrikan suurvalta. Sen sähköntuotannon osuus on kaksi kolmasosaa Afrikan kokonaistuotannosta. Lähes 90 prosenttia siitä on peräisin hiilivoimantuotannosta. Sähkön kysynnän lisääntyessä viime vuosina Etelä-Afrikassa, "voimarikkaassa maassa", on alkanut kokea sähköpulaa. Keskittyessään ydinvoiman kehittämiseen Etelä-Afrikka kiinnittää yhä enemmän huomiota puhtaan ja uusiutuvan energian, kuten aurinkoenergian, käyttöön.