kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

Algerian energiakehityssuunnitelma

Aika: 2015-04-20 Osumat: 1

Uudessa viisivuotissuunnitelmassa jatketaan laajamittaisten petrokemian infrastruktuurien, nesteytetyn maakaasun huoltoasemien ja jalostamon laajennushankkeiden toteuttamista. Öljyn alkupään tuotteiden keskipitkän aikavälin kehitysnäkymien mukaan hiilivetyjen tuotanto jatkaa kasvuaan. Se edistää useiden vahvistus- ja laajennusputkihankkeiden toteuttamista erityisesti maakaasun alalla kotimaisen kysynnän maksimoimiseksi ja vientikapasiteetin lisäämiseksi. Lähivuosina myös öljytuotteissa on voimakkaampaa kehitystä, erityisesti uusissa rakennusprojekteissa.

Sähköntuotantokapasiteetti kasvaa edelleen. Keskipitkän aikavälin kehityssuunnitelmassa rakennetaan uusi 4000 MW:n voimalaitos vastaamaan maan kasvavaan sähkön kysyntään. Sähkön ja kaasun siirron osalta Algeriassa 98 %:lla kotitalouksista on sähköä ja 44 %:lla kotitalouksista on kytketty maakaasuun.

Anengin kaivososasto aikoo investoida 14,000 9,300 kilometriä voimajohtojen ja XNUMX XNUMX kilometriä maakaasuputkien rakentamiseen vuosittain, jotta laajat maaseutualueet voivat käyttää maakaasua ja sähköä.