kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutta > teollisuus Uutiset

Kuinka valita dieselgeneraattorisarjan teho?

Aika: 2019-11-30 Osumat: 11

Dieselgeneraattorisarjoja ostettaessa tulee ottaa täysin huomioon dieselgeneraattoreiden kokonaisvaltaiset suorituskyky- ja taloudelliset indikaattorit, toimittajan ammattitaito, maantieteellinen sijainti ja todellinen ammattitaso sekä se, onko toimittajalla huoltopalveluita, kuten hätäkorjausajoneuvoja. , erikoiskoneet jne. Harkitse sitten, vastaako valitun yksikön teho sähkökuorman tehoa. Yleensä on parempi valita yksikön teho perustuen: yksikkönimellisteho x 0.8 = sähkölaitteen teho. Jos on suuria ja keskikokoisia moottoreita, tulee ottaa huomioon 2-5-kertainen käynnistysvirta. Jos yksikköä käytetään pääasiallisesti UPS:n lataamiseen, tulee UPS:n todellisen tilanteen mukaan tehdä ammattilainen konsultaatio, jonka jälkeen generaattorin nimellisteho voidaan määrittää.

Ennen kuin valitset dieselgeneraattorisarjan, sinun tulee ensin selvittää dieselgeneraattorisarjan parametrien viiden suuren tehon suhde, nimittäin näennäisteho, pätöteho, nimellisteho, maksimiteho ja taloudellinen teho. Monet ihmiset sekoittavat määritelmänsä. Täällä auttaa sinua selvittämään asian niin, että ymmärrät.

(1) Näennäistehon yksikkö on KVA, jota käytetään ilmaisemaan muuntajien ja UPS:n kapasiteetti maassamme.
(2) Aktiivinen teho on 0.8 kertaa näennäisteho, yksikkö on KW. kotimaani on tottunut sähköntuotantolaitteisiin ja sähkölaitteisiin.
(3) Dieselgeneraattorikoneiston nimellisteholla tarkoitetaan tehoa, jota voidaan käyttää yhtäjaksoisesti 12 tuntia.
(4) Suurin teho on 1.1 kertaa nimellisteho, mutta vain 1 tunti on sallittu 12 tunnin sisällä.
(5) Taloudellinen teho on 0.75 kertaa nimellisteho, joka on lähtöteho, jota dieselgeneraattorisarja voi käyttää pitkään ilman aikarajoituksia. Tällä teholla ajettaessa polttoainetta on vähiten ja vikaprosentti on pienin.

Dieselgeneraattorisarjaa valittaessa voit laskea tarvitsemasi kuorman koon etukäteen ja valita sitten generaattorisarjan kuorman mukaan.