kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

Kuinka käynnistää dieselgeneraattorisarja

Aika: 2019-06-15 Osumat: 6

1) Aseta jännitesäätimen valintakytkin kytkinnäytölle manuaaliseen asentoon.
2) Kytke polttoainekytkin päälle ja kiinnitä samalla polttoaineen säätimen kahva kaasun asentoon noin 700 rpm.
3) Käytä korkeapaineöljypumpun kytkimen kahvaa öljyn manuaaliseen pumppaamiseen jatkuvasti, kunnes öljyn pumppaus vastustaa ja polttoaineen ruiskutussuuttimesta kuuluu terävää vinkumista.
4) Aseta öljypumpun kytkimen kahva työasentoon ja työnnä paineenalennusventtiili paineenalennusasentoon.
5) Käynnistä dieselmoottori pyörittämällä kahvaa käsin tai painamalla sähkökäynnistyspainiketta. Kun dieselmoottori saavuttaa tietyn nopeuden, vedä alennusakseli nopeasti takaisin työasentoon käynnistääksesi dieselmoottorin.
6) Kun dieselmoottori on käynnistynyt, käännä sähköavain takaisin keskiasentoon, ja nopeutta tulee säätää 600-700 rpm:iin ja kiinnitä erityistä huomiota öljynpaineeseen ja mittarin näyttöön (työöljyn paineelle, katso eri dieselmoottoreiden käyttöohjeet). Jos öljynpaineesta ei ole merkkejä, sammuta välittömästi tarkastusta varten.
7) Jos dieselgeneraattori toimii normaalisti alhaisella nopeudella, nopeutta voidaan nostaa asteittain arvoon 1000-1200 rpm esilämmitystoimintoa varten. Kun veden lämpötila on 50~60 ℃ ja öljyn lämpötila saavuttaa noin 45 ℃, nopeus nostetaan 1500 rpm:iin. /Min, huomioi, että jakokeskuksen taajuusmittarin tulee olla noin 50 Hz ja volttimittarin 380-410 volttia. Jos jännite on korkea tai matala, magneettikentän reostaattia voidaan säätää.
8) Jos dieselgeneraattorisarja toimii normaalisti, voit sulkea generaattorin ja kuorman välisen ilmakytkimen ja lisätä sitten vähitellen kuormaa ja lähettää virtaa ulos.