kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

150 kilowatin dieselgeneraattori ratkaisee sähkönkulutusongelman Xisha Islandilla Hainanissa

Aika: 2016-07-20 Osumat: 2

Asuinrakennusta on rakennettu 5504, joiden rakennusala on yhteensä 100 neliömetriä. Meriveden suolanpoistolaitteistolla voidaan toimittaa 150 tonnia suolatonta vettä päivittäin. Kaksi 180 kilowatin dieselgeneraattoria tuottavat sähköä yötä päivää keskeytyksettä, mikä ratkaisee yli XNUMX saaren kalastajan sähkönkulutuksen. ongelma.

Kuitenkin vain kaksi vuotta sitten tarvikkeet Zhaoshudaolla olivat vielä erittäin tiukat, ja kalastajilla oli vaikea elämä.

Toimittaja kävi saarella toukokuussa 2012. Yleisin asia saarella on kasakot simpukankuoria. Viemärivirtauksen vuoksi kalastajakylän tien merihiekka värjäytyy mustaksi ja kärpäset ympäröivät kalamaisia ​​etanankuoria. Kasat kiertävät ja kerääntyvät, ja vasta kypsennetty ruoka tulee usein nopeasti kärpästen kohteeksi.

Suuresta sinisestä ämpäristä on tullut viimeisen kymmenen vuoden aikana Xishan symboli – Xishan pienten saarten kalastajat voivat luottaa vain kalastusveneisiin tuottamaan makeaa vettä, eivätkä he yksinkertaisesti kestä sitä, että niitä käytetään uimaan. Saarella ei ole sähköä. Pimeän tullessa kalastajat lähtevät harvoin ulos. Kun toimitukset katkeavat myrskyisenä päivänä, ne voivat elää vain sateella.

"Zhao Shudaossa oli ennen monia vesiämpäreitä, kärpäsiä ja roskia, mutta nyt on monia hanoja, roskakoria ja kookospuita." sanoi Xiao Jie, sihteeri ja Sanshan kaupungin pormestari. Vain Shudaolla voi olla tämän päivän suuria muutoksia."

Qilianyun työkomitean ja hallintokomitean perustamisesta heinäkuussa 2014 lähtien saaren infrastruktuurirakentamista on tehostettu nopeasti. Alle vuodessa rakennettiin 1.6 kilometriä kiertotie ja tien varteen vesivarasto. Oja kerää sadevettä. Tien molemmin puolin tuhansia kookospuita huojui merituulessa, ja kerran sukupuuttoon kuolleet linnut lensivät takaisin Zhaoshun saarelle.

Sansha Cityn merialue on laaja ja siellä on monia saaria. Tällä hetkellä tavalliset ihmiset voivat vierailla vain Xisha Yongle -saarten vesillä.