kaikki kategoriat

Hakemus

Sinä olet täällä :Etusivu> Hakemus

Vesiviljely

Aika: 2021-09-23 Osumat: 49

Vesiviljely on ihmisten jalostukseen (mukaan lukien istutukseen) käytettävissä oleva vesialue. Vesiviljelykohteiden ekologisten tapojen ja vesialueen ympäristöolosuhteiden erilaisten vaatimusten mukaisesti se käyttää vesiviljelyteknologiaa ja -tiloja vesitalouseläin- ja -kasvinjalostukseen ja on maataloustuotantoosasto. yksi. Vesialueen luonteen mukaan se voidaan jakaa merivesiviljelyyn ja makean veden vesiviljelyyn. Jalostus- ja istutuskohteiden mukaan se jaetaan kaloihin, katkarapuihin ja rapuihin, äyriäisiin sekä leviin, gorgoniin, lootukseen, lootuksenjuureen jne.

Kiinan kansantasavallan perustamisen jälkeen muuttamalla ja hyödyntämällä voimakkaasti kaikkia pesimiseen käytettävissä olevia vesiä ja mahdollisia vesiä, laajentamalla pesimäaluetta ja lisäämällä tuotantoa pinta-alayksikköä (vesistöä) kohti; uusien alueiden ja uusien vesiviljelytapojen avaaminen sekä teollistumisen, koneistumisen ja korkean tiheyden lämpötilan kehittäminen. Vesiviljely virtaavan veden, häkkien (mukaan lukien monikerroksiset häkit), keinotekoiset riutat, kolmiulotteinen, sekoitettu ja muu vesiviljely kehittyy intensiivisen hoidon suuntaan, hyödyntää vesiviljelyn mahdollisuuksia; suojella vesivaroja ja ekologista ympäristöä, ja vesiviljelyala on saavuttanut nopean kehityksen.

Vesiviljelyteollisuus tarvitsee jatkuvan aerobisen ympäristön. Kun virta katkaistaan, häviö on erittäin suuri. Siksi valmiustilassa olevat generaattorit ovat erityisen tärkeitä. Dieselgeneraattorisarjoja käytetään laajalti vesiviljelyteollisuudessa.