kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

Mitkä ovat dieselgeneraattorisarjojen ostamisen sudenkuopat

Aika: 2020-03-10 Osumat: 3

1 KVA:n ja KW:n välisen suhteen hämmentäminen. Käsittele KVA:ta KW:n liioiteltuna tehona ja myy se asiakkaille. Itse asiassa KVA on näennäisteho ja KW on tehollinen teho. Niiden välinen suhde on IKVA=0.8KW. Tuodut yksiköt ilmaistaan ​​yleensä KVA:na, kun taas kotitalouksien sähkölaitteet ilmaistaan ​​yleensä kilowatteina. Siksi tehoa laskettaessa KVA tulee muuntaa KW:ksi 20% alennuksella.
2. Älä puhu pitkäaikaisen (nimellis)tehon ja varavoiman välisestä suhteesta, vaan puhu vain "tehosta" ja myy varavoima asiakkaille pitkän aikavälin tehona. Itse asiassa varateho = 1.1 x pitkän matkan teho. Lisäksi varavirtaa voidaan käyttää vain 1 tunnin ajan 12 tunnin jatkuvan käytön aikana.
3. Dieselmoottorin teho on sama kuin generaattorin teho kustannusten alentamiseksi. Itse asiassa teollisuus vaatii yleensä, että dieselmoottorin teho on ≥ 10 % generaattorin tehosta mekaanisen häviön vuoksi. Vielä pahempaa on, että jotkut ihmiset ilmoittavat väärin dieselmoottorin hevosvoimat kilowatteina käyttäjälle ja käyttävät generaattorin tehoa pienempää dieselmoottoria yksikön määrittämiseen, joka tunnetaan yleisesti nimellä: pieni hevoskärry ja jopa yksikön käyttöikä. on pienempi, huolto on usein ja käyttökustannukset korkeat. Korkea.
4. Myy kunnostettu toinen matkapuhelin aivan uutena koneena asiakkaille, ja osa kunnostetuista dieselmoottoreista on varustettu upouusilla generaattoreilla ja ohjauskaapeilla, jotta tavalliset ei-ammattilaiset eivät voi tietää, onko kyseessä uusi kone vai vanha.
5. Vain dieselmoottorin tai generaattorin merkki ilmoitetaan, ei alkuperäpaikkaa eikä yksikön merkkiä. Kuten Cummins Yhdysvalloissa, Volvo Ruotsissa ja Stamford Isossa-Britanniassa. Itse asiassa yksikään yritys ei voi valmistaa dieselgeneraattorisarjaa itsenäisesti. Asiakkaiden tulee ymmärtää täysin yksikön dieselmoottorin, generaattorin ja ohjauskaapin valmistaja ja merkki voidakseen arvioida kokonaisvaltaisesti yksikön laadun.
6. Myy yksikkö ilman suojaustoimintoa (yleisesti tunnettu neljän suojauksena) täydellisenä suojatoiminnolla varustettuna yksikkönä asiakkaille. Lisäksi yksikkö, jossa on epätäydellinen instrumentointi ja ilman ilmakytkintä, myydään asiakkaille. Itse asiassa teollisuus vaatii yleensä, että yli 10 kW:n yksiköt on varustettava täydellä mittareilla (tunnetaan yleisesti nimellä viisi metriä) ja ilmakytkimillä; suuryksiköissä ja automaattisissa yksiköissä on oltava neljä itsesuojaustoimintoa.
7. Älä puhu dieselmoottoreiden ja generaattoreiden merkkiluokista, ohjausjärjestelmän kokoonpanosta ja huoltopalvelusta, vaan puhu vain hinnasta ja toimitusajasta. Jotkut käyttävät generaattorisarjoissa myös muita kuin voimalaitoksia erikoistuneita öljymoottoreita, kuten laivojen dieselmoottoreita ja autojen dieselmoottoreita. Eli yksikön lopputuotetta - sähkön laatua (jännite ja taajuus) ei voida taata. Liian alhaisilla hinnoilla olevissa yksiköissä on yleensä ongelmia, jotka tunnetaan yleisesti nimellä: Ei ole virhettä, jos ostat sen väärin.
8. Älä puhu satunnaisista lisävarusteista, kuten äänenvaimentimella tai ilman, polttoainesäiliö, öljyputki, minkä luokan akku, kuinka suurikapasiteettinen akku, kuinka monta akkua jne. Itse asiassa nämä lisälaitteet ovat erittäin tärkeitä ja niiden on oltava sopimuksessa todettu. Lisäksi edes vesisäiliön tuuletin ei sisälly toimitukseen, joten asiakkaat voivat avata altaan itse.
Dieselgeneraattorisarjat ovat tärkeitä varavoimalaitteita, joten sinun on oltava varovainen niitä ostaessasi, jotta ne voivat olla käteviä niitä käytettäessä.