kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

Dieselgeneraattorisarjan asennuksen varotoimet

Aika: 2018-01-05 Osumat: 2

1. Käytä dieselille 0#~-30# kevyttä dieseliä; määritä 15W-40CD-luokan moottoriöljy moottoriöljylle (tai dieselmoottorin ohjekirjan vaatimusten mukaan).
2. Käynnistyslämpötila on yli +5 ℃; vesi- ja öljylämmityslaitteella aloituslämpötila on -15 ℃; kun yksikköä käytetään alle 0 ℃:n lämpötilassa, on käytettävä pakkasnestettä ja muita alhaisen lämpötilan käynnistystoimenpiteitä.
3. Yksikkökohinakerroin: ≤85~95db (A), kansainvälisten standardien mukainen.
4. Sen lisäksi, että yrityksemme tarjoaa 8KW-1600KW maankäytön generaattorisarjoja, yrityksemme voi myös tarjota merigeneraattorisarjoja samalla tehotasolla ja erilaisia ​​generaattorisarjoja 60HZ 1800 rpm.
5. Yrityksemme valmistama generaattorisarja täyttää GB/T2820.1, .5, .6 ja ISO8528 "Muutospolttomoottorikäyttöinen generaattorisarja" standardien vaatimukset.
6. Paineensäätömenetelmä: automaattinen tai manuaalinen.
7. Huomio kylmillä alueilla oleville käyttäjille: Lämpötilan muutosten mukaan öljyä, dieseliä ja jäähdytysnestettä on säädettävä asianmukaisesti yksikön normaalin toiminnan varmistamiseksi.
8. Jos tuotetta päivitetään jatkuvasti, jos näyteparametreja muutetaan tai muutetaan, satunnaistiedosto on ensisijainen. Yrityksellä on lopullinen tulkkausoikeus ilman ennakkoilmoitusta.