kaikki kategoriat

Hakemus

Sinä olet täällä :Etusivu> Hakemus

Sairaala

Aika: 2021-09-23 Osumat: 63

Sairaalalla tarkoitetaan sairaanhoitolaitosta, joka suorittaa potilaille tarvittavat lääkärintarkastukset, hoitotoimenpiteet, hoitotekniikan, vastaanottopalvelut, kuntoutusvälineet, pelastuskuljetukset ja muut palvelut lakien, määräysten ja alan normien mukaisesti.
Oireiset potilaat ja haavoittuneet sekä vanhukset, jotka eivät pysty huolehtimaan itsestään tai ovat liikuntarajoitteisia, ovat riippuvaisia ​​sairaanhoidosta, oikeuslääketieteen arviot ovat riippuvaisia ​​sairaanhoidosta tai joilla on epävakaat tilat, jotka vaativat pitkäaikaista kuntoutusta, säännöllistä tarkkailua ja tarkastusta, tai joilla on muita erityisiä sairauksia Ja väkijoukkoja, kuten terveitä ihmisiä (kuten raskaana olevat naiset, raskaana olevat naiset, vastasyntyneet) ja täysin terveet ihmiset (kuten ne, jotka tulevat sairaalaan fyysiseen tarkastukseen tai suuhygieniaan).
Kun se alun perin perustettiin, se oli ihmisten evakuoitava, ja myös viihdeohjelmaa järjestettiin. Ihmiset viihtyvät ja heillä on tarkoitus viihdyttää. Myöhemmin siitä tuli vähitellen potilaiden vastaanottamiseen ja hoitoon erikoistunut laitos.
Näiden palvelujen tuottaminen vaatii kaikenlaisia ​​edistyksellisiä koneita ja laitteita, ja laitteet tarvitsevat myös vahvan tehotuen. Siksi generaattorisarjoja käytetään laajalti lääketeollisuudessa, ja jokaisessa sairaalassa on oltava generaattorisarja.

Edellinen: Pankki

Seuraava : Voimala