kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutiset > teollisuus Uutiset

Dieselgeneraattorisarjojen ominaisuudet ja käyttötarkoitukset

Aika: 2020-11-30 Osumat: 3

Dieselgeneraattorisarja (tehoalue 3~1000KW) on tehtaamme päätuote. Se integroi tehtaamme synkronisen generaattorin, virityslaitteen, kokonaisrakenteen ja muun tuotantotekniikan edistyneen teknologian, joka tukee kansallisten standardien 95, 135, 160, 190 sarjan dieselmoottoreiden käyttöä sekä kansainvälisesti tunnettujen amerikkalaisten Cummins-, itävaltalaisten Steyrin ja alkuperäisten dieselmoottoreiden käyttöönottoa. Ruotsin tuonti Volvo ja muut dieselmoottorit. Erinomaisen tuotteen laadun ja edistyneen teknisen suorituskyvyn ansiosta se voi tarjota vakaan, luotettavan ja taloudellisen virtalähteen asiakkaille kotimaassa ja ulkomailla.

Dieselgeneraattorisarja on AC-generaattorisarja, joka toimii tasaisesti, on kestävä ja helppo huoltaa. Se soveltuu teollisuus- ja kaivosyrityksiin, hotelleihin, sairaaloihin, maaseutukaupunkeihin, kalatalouteen, karjanhoitoon ja metsätalouteen liikkuvaksi tai kiinteäksi virtalähteeksi valaistukseen, viestintään ja lähetyksiin. Sitä voidaan käyttää myös rakennuksena, hotellin varavirtalähteenä.

Kun dieselgeneraattorisarjan nimellisteho on 0-100 % ja COS 0.8, automaattinen jännitteensäätönopeus kolmivaiheisella symmetrisellä kuormituksella voi täyttää yleiset käyttövaatimukset, ja sitä voidaan säätää alueella 95- 105 % nimellisjännitteestä, kun kuormaa ei ole. Yksikkö voi käynnistää suoraan oravahäkki kolmivaiheisen asynkronisen moottorin 30–70 %:lla yksikön nimellistehosta; yksikön käydessä kolmivaiheisella epäsymmetrisellä kuormituksella, jos kummankin vaiheen virta ei ylitä nimellisarvoa ja kolmivaihevirta ei ylitä 20 %, miehistön annetaan työskennellä pitkään.