kaikki kategoriat

Hakemus

Sinä olet täällä :Etusivu> Hakemus

kaivosteollisuus

Aika: 2021-09-23 Osumat: 56

Viime vuosina maanalainen kaivostekniikka kotimaassa ja ulkomailla on kehittynyt nopeasti, ja maanalaisissa kaivoksissa on sovellettu monia uusia kaivostekniikoita, uusia tekniikoita, uusia materiaaleja ja uusia laitteita. Jotkut kotimaiset kaivokset ja useat kehittyneet kaivosteknologiat ja -laitteet ovat nousseet maailman edistyneen tason riveihin.

Kaivostekniikan ja -laitteiden kehitys maanalaisissa metallikaivoksissa kotimaassa ja ulkomailla näkyy pääasiassa erilaisten kaivosmenetelmien suhteissa sekä kaivostekniikan ja teknisten laitteiden suurissa muutoksissa. Ne kaikki kehittyvät korkean hyötysuhteen, korkean talteenottoasteen ja koneellistamisen suuntaan. , Pysähdyspaikkojen tuotantokapasiteettia ja työn tuottavuutta on parannettu huomattavasti, ja hävikki- ja laimennusindikaattoreita on vähennetty huomattavasti.

Suurin osa kaivostukikohdista on suhteellisen syrjäisillä paikoilla, joten näiden kaivostekniikan koneiden toiminta vaatii omaa tuotantoa. Dieselgeneraattorisarjat ovat paras valinta, ja niitä käytetään virtalähteenä eri kaivoksissa.

Edellinen: Viestintä

Seuraava : Öljyteollisuus