kaikki kategoriat

Hakemus

Sinä olet täällä :Etusivu> Hakemus

Viestintä

Aika: 2021-09-23 Osumat: 74

Viestintäala on kehittynyt perinteisten posti-, lennätin-, puhelin- ja muiden alojen pohjalta, mutta siinä on uusia muutoksia. Se ei enää harjoita pelkästään tiedonvälitystä, vaan sisältää myös tiedon siirtoon lisäarvoa tuottavaa sisältöä, ja se on muuttumassa integroituiksi tietopalveluiksi.
Viestinnän sisällön näkökulmasta puheviestintä on vähitellen siirtymässä dataviestintään; viestintätekniikan näkökulmasta analogisesta tekniikasta digitaaliseen tekniikkaan; viestintätilan näkökulmasta kiinteästä viestinnästä nopeasti matkaviestintään Pääasiassa; viestintälinjojen näkökulmasta kuparikaapeliviestinnästä valokuituviestintään; viestintäinfrastruktuurin näkökulmasta se on kehittymässä kohti laajakaistaista, nopeaa, suurikapasiteettista, multimedia- ja älykästä tiedonsiirtoverkkoa.

Tietoliikenneteollisuus, kuten tietokoneteollisuus, on suuri osa tietoteollisuutta. Tietoliikenneverkkojen ja tietokoneverkkojen yhdentymisen myötä näiden kahden suuren teollisuuden välinen suhde on tiivistynyt ja yhdentymissuunta on vallitseva. Tietoliikennelaitteiden, kuten ohjelma-ohjattujen kytkimien ja matkapuhelimien valmistus on pitkään luokiteltu elektronisen tiedon teollisuudeksi Kiinassa.

Tämä on erottamaton vahvasta tehotuesta, ja dieselgeneraattorisarjat ovat taloudellinen ja vakaa valinta sähköntuotantoteollisuudelle.

Edellinen: Ei eristetty

Seuraava : kaivosteollisuus